REUNIÓ AMB L'ALCALDESSA DE BARCELONA, ADA COLAU



El dissabte 28 de novembre a les 12:00h, @hatim_azahri98, secretari i portaveu de l'associació @joves.units.poblesec es va reunir amb l'alcaldessa de barcelona @adacolau.
 
Aquesta reunió va ser possible gràcies a @totraval, qui a través del projecte Rava [L] inks, dirigit i organitzat per @ann_matea amb l'ajuda de @yulixulijuli, es va poder dur a terme.
 
En aquesta reunió d'una hora, vam aconseguir posar sobre la taula, un dels grans problemes que pateix el nostre barri, el Poble-sec.
 
La manca d'equipament juvenil, la manca de serveis dignes i de qualitat dirigits als i les joves.
Problema que afecta directament a la qualitat de vida dels i de les joves i adolescents del nostre barri.
 
Li vam fer saber el problema que patia un barri amb més de cent cinquanta anys d'història i amb un gran nombre de joves que passa la major part del seu temps fora de barri, ja que troben que Poble-sec no ofereix els serveis bàsics d'atenció per als i les joves i no respon a les seves necessitats.
 
A més d'exposar públicament la situació per la qual esta passant el barri, vam donar dues possibles solucions a aquest.
 
Davant la manca d'espais comunitaris, plantegem la reestructuració i el condicionament del Palau d'esports que porta molts anys abandonat per l'administració. I també l'acceleració del projecte que ja es troba en marxa de la casa de la Premsa.
 
Ha estat tot un plaer per a nosaltres poder dirigir-nos personalment a l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau, qui ens ha assegurat que prendria cartes a l'assumpte i que transmetria el nostre descontentament a Districte i Regidoria.






No hay comentarios